Trekhaakmontage

Ook op het gebied van het monteren van trekhaken is Autobedrijf Donker een betrouwbare specialist. Wij adviseren u graag over de juiste trekhaak die past bij uw auto en wensen en zorgen voor een vakkundige montage.

Een trekhaak op uw auto is altijd handig. Afhankelijk van de soort trekhaak en het gewicht van uw auto kunt u er van alles mee trekken en dragen, van caravan tot fietsenrek. Of u het beste kunt kiezen voor een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of een wegdraaibare trekhaak hangt af van uw auto. In veel gevallen is er voor elk auto merk/type een keuze in trekhaken. Wij adviseren u graag over de juiste keuze voor uw auto en persoonlijke wensen.

Afspraak of meer informatie?

Weet u niet zeker welke trekhaak in uw situatie de beste oplossing is? Of bent u benieuwd naar de kosten van het laten monteren van een trekhaak? Bel ons gerust voor een afspraak of voor advies over de juiste trekhaak voor uw auto 0297 324 247. U kunt ook direct online een afspraak maken of ons een bericht sturen met uw vraag. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak een afspraak Vraag stellen over trekhaak