Mazda Euro Service

In binnen- en buitenland nèt dat stapje extra

Uw Mazda brengt u moeiteloos naar alle uithoeken van Nederland en Europa. Onze service is niet beperkt tot landsgrenzen. Met onze vernieuwde Mazda Euro Service bent u verzekerd van snelle hulp bij pech, waar ook in Europa. Daar zorgen we voor, op onze manier, met nèt dat stapje extra.

“Vriendelijke mensen en snel geholpen, wat wil je nog meer?”

Met onze vernieuwde Mazda Euro Service bent u een jaar lang verzekerd voor hulp bij pech binnen heel Europa. Verzorgt Mazda periodiek het reguliere fabrieksonderhoud van uw auto*, dan blijft deze service van kracht. In vergelijking met de voorwaarden van andere aanbieders bespaart u hiermee al gauw minimaal € 140,-

De vernieuwde voordelen op een rij:

  • Zeven dagen per week, 24 uur per dag door heel Europa
  • 12 maanden dekking
  • Vervangend vervoer (binnen- en buitenland)
  • Nieuw! Zonder kilometer beperking
  • Nieuw! Inclusief pechhulp voor caravans en aanhangers, indien gekoppeld
  • Nieuw! Kosteloos bij fabrieksonderhoud bij uw Mazdadealer of erkend reparateur.

Is uw Mazda nog in de garantieperiode en is deze voor 31-12-2014 te naam gesteld, dan blijft deze dekkingsperiode ongewijzigd. De per 1 januari 2015 vernieuwde Mazda Euro Service heeft hier geen invloed op.

Heeft u geen recht (meer) op Mazda Euro Service, of is uw auto ouder 15 jaar? We bieden een alternatief in de vorm van Pechhulpservice powered by Route Mobiel. Vraag naar de voorwaarden van deze Pechhulpservice.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust 0297 324 247 of stuur ons een bericht.

Neem contact op of maak een werkplaatsafspraak


* Alleen van toepassing op Mazda’s die in DSR geregistreerd zijn, Nederland als eerste land van registratie hebben en niet ouder dan 15 jaar zijn.