Mazda Total care

Het plezier van een nieuwe auto, ongeacht de leeftijd

Bij Autobedrijf Donker zijn we constant op zoek naar de perfecte balans tussen auto en bestuurder, in alles wat we doen. Alles moet kloppen, want zelfs de kleinste details dragen bij aan het pure rijplezier van onze auto’s. U staat als bestuurder centraal.

Het liefst houdt u uw auto zo lang mogelijk als nieuw. Bij Autobedrijf Donker denken we daar net zo over. Daarom bieden wij een breed pakket aan diensten aan om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot het beste onderhoud voor uw auto.

Het plezier van een nieuwe auto, ongeacht de leeftijd. Dat is onze belofte.

Zo houden wij uw auto als nieuw:

• Auto conditie check

Tijdens elke onderhoudsbeurt checken wij uw auto op techniek, uiterlijk, interieur en aandrijving. De bevindingen daarvan slaan we op, samen met de voltooide reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Zo bent u en zijn wij altijd op de hoogte van de conditie van uw auto.

Tijd voor onderhoudsbeurt? Maak direct een afspraak met onze werkplaats.

• Mazda krasjesdag

Regelmatig worden krasjesdagen georganiseerd door verschillende Mazda dealers. U kun dan zonder afspraak langskomen om oneffenheden op uw Mazda heel voordelig te laten herstellen.

• Tips & Tricks

Wij proberen u zoveel mogelijk te helpen met het nieuw houden van uw auto. Daarom geven wij u regelmatig tips over onderhoud, tips voor onderweg en andere tips om het rijplezier te vergroten.

Heeft u zelf vragen? Stuur ons een bericht of kom gerust langs bij onze vestiging in Aalsmeer.

• Restwaardemanagement

Uiteraard geniet u het liefst zo lang mogelijk van uw auto. Maar komt de dag dat u deze wilt inruilen, dan wilt u een zo hoog mogelijke inruilwaarde. Een optimaal onderhouden auto helpt hierbij, samen met een gedetailleerde onderhoudshistorie.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust 0297 324 247 of stuur ons een bericht.

Neem contact op of maak een werkplaatsafspraak