Onderhoud

Bij Autobedrijf Donker denken wij niet alleen aan uw auto maar ook aan u. Bij Autobedrijf Donker kunt u rekenen op professioneel onderhoud tegen een concurrerende prijs. Zo blijft uw auto prettig, betrouwbaar en veilig rijden en bent u verzekerd van een gunstige dagwaarde.

Alleen het beste onderhoud voor uw auto

Om goed onderhoud te verlenen zijn verschillende zaken voor ons belangrijk. Zo hanteren wij transparante prijzen. Voor iedere servicebeurt neemt uw onderhoudsmonteur de werkzaamheden met u door, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bekijk voor meer informatie en actuele prijzen de onderhoudsbrochure:

Daarnaast worden onze onderhoudsmonteurs regelmatig bijgeschoold, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. Ook wordt er geïnvesteerd in speciaal gereedschap. Uiteraard wordt bij het plannen van een onderhoudsbeurt rekening gehouden met uw agenda en eventuele benodigdheid van een leenauto.

Digitaal Serviceregister

Mazda dealers slaan al het uitgevoerde routineonderhoud veilig op in het centrale Mazda Digitaal Serviceregister. Dit voorkomt frauduleuze gegevensinvoer en garandeert een hogere dagwaarde. Bovendien geeft het register een duidelijk en volledig overzicht van de onderhoudshistorie van uw auto.

Mazda Original Oil

Kiest u voor het beste voor uw Mazda, dan kiest u voor Mazda Original Oil. Bij de ontwikkeling is, in samenwerking met Total, zorgvuldig gekeken naar de eigenschappen van de unieke SKYACTIV Technology. Mazda Original Oil is zo samengesteld, dat er een perfecte balans zit in de dikte van de olie, zodat deze alle draaiende onderdelen van de motor bereikt én de ideale dikte heeft om slijtage van onderdelen te voorkomen.

De motor wordt beter beschermd en de rijprestaties blijven optimaal. Daardoor stoot uw Mazda minder uit en bespaart u brandstof. Daarnaast werkt Mazda Original Oil langer en beter voor smering en reiniging van de motor dan normale olie, die eerder verzadigd raakt. Dit komt door unieke op uw Mazda afgestemde toevoegingen. Kies het beste voor uw Mazda en kies Mazda Original Oil.

  • Smeert en reinigt langer dan normale olie
  • Beschermt de motor en de werking van de motor
  • Vermindert de uitstoot en bespaart brandstof

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Bel gerust 0297 324 247 of stuur ons een bericht.

Neem contact op of maak een werkplaatsafspraak