Kentekenloket

Wat is een Kentekenloket ?

Wat een Kentekenloket is ? Wij zijn een organisatie met meer dan 500 RDW-erkende autobedrijven, die elk beschikken over een eigen Kentekenloket. Dus heb je een auto gekocht van een particulier? Dan moet je zorgen dat het kenteken op jouw naam gezet wordt. Dat kan bij één van onze ruim 500 aangesloten Kentekenloketten. Je hoeft hier dus niet, zoals vroeger, voor naar het postkantoor.

Bij ons kentekenloket zet u ook een scooter, brommobiel of caravan op naam. En het schorsen of beëindigen van een schorsing regelt u bij ons.

Hiervoor heeft u een compleet kentekenbewijs nodig en een geldig Nederlands identiteitsbewijs (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort).

Waar vind u Autobedrijf Donker

Altijd bij jou in de buurt

Onze Kentekenloketten zitten door heel Nederland verdeeld. Er is dus altijd een loket dicht bij jou in de buurt waar jij eenvoudig en snel jouw kenteken kunt overschrijven. Een bijkomend voordeel is dat jij altijd jouw auto gratis kunt parkeren voor de deur, in tegenstelling tot vele postkantoren. Vind hier direct het Kentekenloket bij jou in de buurt.