Bandenservice

Bij ons kunt u terecht voor een vakkundig en eerlijk advies over welke banden het beste zijn voor uw auto en uw rijstijl. Zomerbanden, winterbanden, all-season banden, reservebanden. Het maakt niet uit wat voor een soort band u wenst, voor iedereen kunnen wij de juiste band adviseren, rekening houdend met rijstijl en gebruik.

Autobedrijf Donker levert alle standaard en high performance banden voor iedere type auto. Wij adviseren u graag over de band die in uw specifieke situatie de beste keuze is. Onze experts hebben kennis van de uiteenlopende soorten, kwaliteiten, kenmerken en toepassingen.

Regelmatig controleren

Veiligheid van u en uw passagiers staat voorop. Daarom is het van groot belang dat de banden van uw auto van goede kwaliteit zijn en dat ook blijven. Het regelmatig controleren van uw banden, zoals het profiel en de bandenspanning, is dan ook van groot belang. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk. Onze service adviseurs staan voor u klaar om u het juiste advies te geven.

Winterbanden

Winterbanden zijn autobanden welke speciaal zijn ontwikkeld voor winterse omstandigheden. De winterband is ook in Nederland met zijn relatief zachte winters en vlakke wegen de veiligste band. Winterbanden zijn van een speciale rubbersamenstelling die bij koude temperaturen in sneeuw en op natte wegen beter presteren dan gewone zomerbanden.

Afspraak maken?

Bel ons gerust voor een afspraak 0297 324 247. U kunt ook direct online een afspraak maken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak een afspraak