Aircoservice

Automobielbedrijf Donker is STEK – gecertificeerd en voorzien van alle apparatuur om airco systemen te onderhouden. Voor een airco-onderhoudsbeurt of reparatie bent u bij ons van harte welkom.

Airco onderhoud voor elk merk auto

Rijden in een auto met airconditioning biedt veel comfort. Altijd de temperatuur die u wenst en bovendien bent u bij vochtig weer veel sneller van uw beslagen ramen af. Om altijd te profiteren van de gemakken van de airco, raden wij u aan regelmatig een check uit te laten voeren. Zo bent u er zeker van dat de werking weer net zo efficiënt zal zijn als voorheen. Alleen dan kunt u het klimaat instellen dat u wenst en genieten van het rijden in uw auto, wat de buitentemperatuur ook is.

Interieurfilters

Voor uw auto bieden wij meerdere interieurfilters die luchtverontreiniging uit het auto-interieur weren. De meest bekende is het pollenfilter. Deze oplossing is ideaal voor mensen die last hebben van stuifmeel, en pollen want de lucht in uw interieur blijft vrij van deze microscopisch kleine deeltjes. Het nieuwe Aldehyde filter gaat nog een stap verder. Dit is maar liefst 100 maal effectiever dan conventionele filters.

Afspraak maken?

Bel ons gerust voor een afspraak 0297 324 247. U kunt ook direct online een afspraak maken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Maak een afspraak