Schade

Schade aan uw auto? Vervelend. Gelukkig is Autobedrijf Donker erkend schadehersteller en aangesloten bij Stichting Schadegarant.

Wij zorgen er niet alleen voor dat uw auto weer snel is gemaakt, maar ook dat u tijdens de herstelperiode de beschikking hebt over een leenauto. In onze werkplaats is alle apparatuur aanwezig om uw auto optimaal te kunnen repareren. Tevens wordt door onze samenwerking met Stichting Schadegarant de efficiƫntie en de kwaliteit van het totale schadeherstelproces verhoogd.

Iedere schade perfect gerepareerd: dat is Mazda Erkend Schadeherstel. Specialisten zorgen voor reparatie volgens zeer strenge fabrieksnormen. Daarbij gebruiken ze uiteraard alleen originele onderdelen. Daarna is uw Mazda weer net zo goed als altijd. Op de reparatie krijgt u niet voor niets 2 jaar garantie.

Ruitschade

Of het nu is als gevolg van steenslag of inbraak, autoruitschade is altijd vervelend. Gelukkig is er de Mazda Ruitenservice. Daarmee bent u verzekerd van snelle reparatie of vervanging van uw beschadigde autoruit.

Ruitschade laten repareren? Maak direct online een afspraak.

Uitdeuken zonder spuiten

Restylen is een moderne kostenbesparende reparatiemethode. Kleine deukjes kunnen uit het plaatwerk van uw auto worden gehaald zonder dat dit deel opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor bespaart u niet alleen een hoop geld, ook het milieu is hierbij gebaat.

Kleine deukjes weg laten halen? Maak direct online een afspraak.

Afspraak maken?

Bel om een afspraak te maken 0297 324 247. U kunt ook direct online een afspraak maken. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Schadereparatie afspraak

Op de door ons of in onze opdracht uitgevoerde reparaties hebt u 2 jaar garantie.