Lease

Voor wie wil leasen biedt Mazda Donker de aantrekkelijkste mogelijkheden. Vul ons aanvraagformulier in en u ontvangt zo snel mogelijk een offerte-op-maat.

Mazda Lease

U weet als geen ander dat ondernemen veel tijd kost en de nodige investeringen vergt. Als ondernemer zult u ook kijken hoe u zo optimaal mogelijk uw tijd en financiën in uw wagenpark kunt investeren.

Mazda Lease kan u daar bij helpen

Met Operationele Lease via Mazda Lease worden u alle beheerstaken zoals aanschaf, verzekering, administratieve afhandeling, onderhoud en schadeherstel, uit handen genomen. Zo kunt u uw kostbare tijd besteden aan uw onderneming. Mazda Lease is als geen ander bekend met Mazda. Uitgebreide kennis van en ervaring met de uitstekende kwaliteit van Mazda zullen u voordelen opleveren.

Betrouwbaar

Uiteraard moet u kunnen vertrouwen op uw zakenpartner. Bij uw keus voor Mazda Lease, kiest u voor een zakenpartner die zich gespecialiseerd heeft in Mazda, met kennis van het product en de vele leasemogelijkheden. Mazda Lease regelt alle zaken via de dealer, vakmensen die vertrouwd zijn met uw Mazda. Voortreffelijke service voor een uitstekend product.

Service

In het leasetarief zijn de volgende servicecomponenten opgenomen:

  • Rente en afschrijving
  • WA + Casco verzekering
  • Ongevalleninzittenden verzekering
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Vervangend vervoer
  • 24-uurs hulpdienst via Mazda Euro Service
  • Brandstof en olie

Wij zullen u ondersteunen en adviseren bij het samenstellen van de optimale mix van servicecomponenten die voor uw wagenpark van belang zijn.

Voordelen van Operationele lease

Uw voordeel is dat u niet hoeft te investeren in uw wagenpark. Mazda Lease koopt de geselecteerde Mazda via de dealer van uw keuze. U wordt geen eigenaar van de auto. Daarom hoeft u de Mazda niet op te voeren op uw balans. Hierdoor verandert de verhouding tussen eigen en vreemd vermogen niet en wordt uw kredietruimte niet aangetast.

Mogelijkheid tot overname van de auto

U bent niet verplicht om de Mazda aan het eind van de overeenkomst over te nemen. U krijgt als contractant wel als eerste de optie om de Mazda over te nemen. Bij het aangaan van het contract kunt u vooraf de leasekosten budgetteren, u heeft hier geen omkijken naar. Tijdens de duur van het contract informeren wij u met duidelijke en overzichtelijke rapportages over uw Mazda Leasecontract. Dus geen financiële verrassingen achteraf.

Operationele Leasevormen

Operationele Service lease

Alle beheerstaken worden voor u overgenomen. U selecteert een Mazda, Mazda Lease schaft deze voor u bij de door u geselecteerde Mazda dealer aan. Mazda Lease zal zorgdragen voor de financiële afwikkeling van de motorrijtuigenbelasting, reparaties, onderhoud, vervanging van banden, verzekeringen, 24-uurs hulpdienst en vervangend vervoer. Uw voordeel is dat u alle beheerstaken en administratieve verwerking aan Mazda Lease uitbesteedt en dat uw balans niet negatief wordt beïnvloed. De leasekosten gaan rechtstreeks naar uw winst/verliesrekening.

Short Lease

Tijdelijk een auto nodig? Voor medewerkers in hun proefperiode of bij seizoensfluctuaties gaat u, begrijpelijk, geen nieuw leasecontract aan voor een langere periode. Mazda Lease biedt u Short Lease: de gemakken van Operationele Lease met een looptijd van 12 maanden. De juiste prijs op het juiste moment tegen de juiste looptijd. Mocht de arbeidsovereenkomst verlengd worden dan, kunt u het contract tegen onze zeer gunstige condities voortzetten als een normaal leasecontract.

Sale and Lease Back

Indien uw bedrijf auto’s in eigendom heeft, hoeft u deze niet af te stoten om van leasing te kunnen profiteren. Mazda Lease neemt het wagenpark van u over en least de objecten weer aan u terug. De waarde van de auto’s bepalen we gezamenlijk. Op deze manier maakt u in één keer de overstap. Zo komt er vermogen in uw onderneming vrij en verbetert u de verhouding tussen eigen en vreemd vermogen op uw balans. Met de vrijgekomen gelden kunt u weer investeren in uw kernactiviteiten.


Hoe krijgt u een calculatie?

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende calculatie kunt u zich wenden tot Mazda Donker.

Offerte aanvragen